رکوردشکنیهای اسکوچیچ در تبریز
تیم اسکوچیچ به رکوردهای آسیایی حمله کرده است؛ تبریزیها در بازی آخرشان رکوردی زدند که فقط تیم ملی موفق به ثبت آن شده بود.
به گزارش اولین خبر، تراکتور با برتری مقابل روشن تاجیکستان که با نتیجه پرگل و عجیب ۷ بر صفر به دست آمد، نام خودش را در آسیا بر سر زبانها انداخت و بخشی از رکوردهای لیگ قهرمانان آسیا را جابهجا کرد. قرمزپوشان تبریزی در حال حاضر با ۱۳گل زده در ۳بازی، بیشترین گل زده بین همه تیمهای این مسابقات را دارند و این در شرایطی است که تراکتور با توجه به ۳تیمی شدن گروه خود فقط ۳بازی داشته است. البته تیم مانگسانگ یونایتد هم ۱۳گل زده دارد اما این تعداد گل را در ۴بازی به ثمر رسانده تا عنوان تهاجمیترین تیم لیگ دوم قهرمانان آسیا برای تبریزیها باشد. تراکتور بهترین خط دفاعی لیگ دوم قهرمانان آسیا را هم با یک گل خورده در اختیار دارد. گلی که علیرضا بیرانوند در بازی رفت و مقابل روشن تاجیکستان در شهر دوشنبه دریافت کرد. حتی مهمترین عنوان فردی این مسابقات هم متعلق به تراکتوریها است. امیرحسین حسینزاده با ۵گل زده صدرنشین جدول گلزنان است و فعلا رقیبی را در کنار خودش نمیبیند مگر سوکول چیکالشی مهاجم خارجی تیم خودش که مقابل روشن درخشان ظاهر شد.
عبور از استقلال و پرسپولیس
موقعیتهای فراوانی که تراکتور در مقابل روشن ایجاد کرد نیز یک رکورد برای تیمهای ایرانی محسوب میشود. امید گل تیم اسکوچیچ در مصاف با نماینده تاجیکستان ۵.۴۱ بود که از زمان محاسبه امید گل، بالاترین رکورد بهدستآمده توسط یک تیم باشگاهی از ایران است. تا به حال هیچ باشگاه ایرانی -نه در لیگ و نه در آسیا- موفق به خلق این همه موقعیت مقابل حریفش نشده است. رکوردهای بعدی به ترتیب متعلق به تیم استقلال در بازی ۲فصل قبل با هوادار (۵.۰۷)، پرسپولیس در بازی فصل گذشته با استقلال خوزستان (۴.۸۹) و خود تراکتور در بازی رفت مقابل همین روشن تاجیکستان (۴.۸۸) بوده است. تنها موردی که یک تیم ایرانی توانسته به امید گلی بالاتر از تراکتور برسد، مربوط به تیم ملی ایران است که در جریان پیروزی ۱۴ بر صفر مقابل کامبوج به رکورد ۸.۵۰ در خلق امید گل رسیده بود.
رکوردها؛ ملوان با ۹گل احمدزاده
زدن ۷گل به تیم روشن تاجیکستان همچنین ششمین رکورد برتر تیمهای ایرانی در رقابتهای آسیایی محسوب میشود. بالاترین رکورد در این زمینه متعلق به ملوان است که در سال ۱۹۸۶ و در فرمت قدیمی جام باشگاههای آسیا ۱۲گل به تیم ویکتوری مالدیو زد. جالب اینکه در آن سالها ایران اصلا لیگ باشگاهی نداشت و ملوان با قهرمانی در جامحذفی به عنوان نماینده ایران در جام باشگاهها (پدر لیگ قهرمانان و پدربزرگ لیگ نخبگان آسیا) انتخاب شد. آن تیم در مرحله مقدماتی نتایج خوبی گرفت و به مرحله نهایی صعود کرد اما بهدلیل نداشتن بودجه کافی در مرحله نهایی حاضر نشد! برد ۱۲ بر صفر مقابل نماینده مالدیو نیز در همان بازیهای مقدماتی به دست آمد و ۹گل از این ۱۲گل را محمد احمدزاده زد که او نیز همچنان رکورددار گلزنی در یک بازی آسیایی است. رکورد بعدی متعلق به تیم پاس تهران است که در جام باشگاههای آسیا السیب عمان را با نتیجه ۱۰ بر یک شکست داد. رکورد بعدی مشترکا در اختیار پرسپولیس و سپاهان است. پرسپولیس سالها قبل در راه قهرمانی در جامدرجام آسیا تیم پنجاب پاکستان را ۹ بر صفر برد و ۷گل آن مسابقه را فرشاد پیوس زد. سپاهان اما همین پارسال در لیگ قهرمانان با ۹گل بر اولمالیق ازبکستان چیره شد. رکورد پنجم به استقلال میرسد که توانسته تیمی از لبنان با نام هومنتمن را ۸ بر صر شکست دهد. استقلال همان تیم لبنانی را یک بار دیگر هم با نتیجه ۷ بر صفر برده که آن نتیجه به همراه برد ۷ بر صفر تراکتور در بازی اخیر، رتبه ششم رکوردها را به طور مشترک در اختیار دارند.