نسل آلفا قرار نیست ۱۰۰ سالگی را ببیند

نسل آلفا قرار نیست 100 سالگی را ببیند

پیش‌بینی طالع زندگی بچه‌های متولد قرن ۲۱ که مقهور سرعت روزافزون علم و فناوری هستند،‌ دستمایه تازه‌ترین تحقیقات یک دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش اولین خبر ، «آلرژی، چاقی و مشکلات سلامتی مرتبط با تماشای صفحه نمایش در نسل آلفا بیداد می‌کند»، این را پژوهشگر نوجوانان تانیا سریواستاوا می‌گوید.در آخرین تحقیق منتشر شده دانشگاه ایلینوی شیکاگو آمده است که «احتمال اینکه نسل آلفا و حتی بخش زیادی از نسل زد به ۱۰۰ سالگی برسند، بسیار کم است».

این در حالی است که در ابتدای سال جاری میلادی این دانشگاه در ذیل مقاله‌ای عنوان کرده بود که «جهان پس از ۲ برابر شدن امید به زندگی در قرن گذشته، در این سه دهه اخیر شاهد کاهش قابل توجه امید به زندگی است».

با توجه به اینکه هر هفته بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به نسل آلفا (متولدین ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴) اضافه می‌شود، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ جمعیت این نسل به ۲ میلیارد نفر برسد. همچنین طبق مطالعات انجام شده در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط ۱۵ درصد از زنان و ۵ درصد از مردان از نسل آلفا ۱۰۰ سالگی خودشان را خواهند دید.

نسل آلفا که در قرن ۲۱ متولد شده‌اند، نسلی اجتماعی، جهانی و پر تحرک و از بسیاری جهات جلوتر از سن خودشان هستند، نوجوانی زودتر برای آن‌ها شروع می‌شود و به عبارتی دیگر دوره آن‌ها فراتر از پیچیدگی‌های فیزیکی، اجتماعی، روانی، آموزشی حتی تجاری نسل‌های قبلی است و از همه مهم‌تر چشمانش از همان ابتدا به صفحه نمایش است.

استاد دانشگاه استرالیا مارک مک کریندل می‌گوید که با توجه به پیشرفت‌های پزشکی، پیشرفت‌های دارویی و کاهش نرخ سیگار کشیدن «نسل آلفا طولانی‌تر از هر نسل قبلی عمر خواهد کرد و امید به زندگی در آن‌ها افزایش می‌یابد».اما از سویی دیگر استاد دانشگاه ایلینوی شیکاگو جی اولشانسکی می‌گوید که امروز بیش‌تر افراد مسن به لطف پیشرفت‌های پزشکی به این سن رسیده‌اند، منتها «تغییر سبک زندگی نسل آلفا روند پیری زودرس آن‌ها را افزایش و امید به زندگی آن‌ها را کاهش می‌دهد».

استاد دانشکده مدیریت کرانفیلد انگلیس جو نلیس با تأکید بر تأثیر روانی زندگی دیجیتال ـ سرعت و تغییرات بی‌امان در زندگی نسل آلفا بیان می‌دارد که برای افزایش امید به زندگی این نسل ضمن کاهش اثرات پیری ناشی از استرس‌های زیاد زندگی دیجیتالی توسط جامعه، «این افراد با تغییرات مثبت در سبک زندگی و عادات روزمر‌ه‌شان می‌توانند موقعیت بهتری برای داشتن زندگی طولانی برای خودشان رقم بزنند».

 

 

 

 

منبع: فارس
نظرات