سخنگوی صنعت برق تاکید کرد:
سردترین روزهای سال در پیش است/ دعوت از مردم برای تداوم مشارکت در پویش «۲ درجه کمتر»

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه در حال حاضر نیروگاههای کشور ۶۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق دارند، گفت: این در حالی است که حداکثر نیاز مصرف برق در اوج بار شبانه زمستانی حدود ۴۸ هزار مگاوات است و با توجه به محدودیت های تامین سوخت نیروگاهی، صرفه جویی مردم در مصرف گاز و برق و تداوم مشارکت در پویش ۲ درجه کمتر ضروری است.
به گزارش اولین خبر؛ مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود موج جدید سرما و بارشها به کشور طی روزهای آینده تصریحکرد: با ورود این سامانه جدید، در اغلب نقاط کشور دما تا هشت درجه کاهش خواهد یافت که موجب میشود گاز تحویلی به نیروگاهها به دلیل افزایش مصرف، کاهش یابد، هر چند همکاران ما در صنعت نفت و گاز در تلاشند تا سوخترسانی لازم را به نیروگاهها انجام دهند.
وی لازمه عبور از این روزهای سرد پیش رو را همکاری مشترکان در بخشهای کشاورزی و صنایع عنوان کرد و از عموم مردم درخواست کرد صرفه جویی لازم را داشته باشند تا بتوانیم از هفته پیش رو که به گفته کارشناسان سردترین روزهای سال است، بدون مشکل عبور کرده و خاموشی نداشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توانیر در همین زمینه تاکید کرد: برنامههای مدیریت مصرف طبق روال قبلی انجام میشود که امیدواریم با همکاری مردم، نیاز به اعمال و یا تشدید آن نباشد. ضمن آن که صنعت برق همه تلاش خود را به کار بسته تا در شرایطی که تامین گاز و سوخت نیروگاهها با دشواری انجام میشود، برق را به صورت مستمر و پایدار تامین کنند.
رجبیمشهدی در ادامه یکی از ماموریتهای شرکتهای توزیع در این روزهای سرد زمستان را پایش مصرف برق ادارات و اماکن عمومی عنوان و تصریحکرد: برق اداراتی که مصرف خود را نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش نداده باشند، پس از تذکر و اخطار قطع میشود که تا این لحظه همکاری خوبی را از سوی ادارات در این زمینه شاهد هستیم.
وی ادامه داد: گزارشهایی دریافت کردهایم که در برخی ایستگاههای فرودگاهی، قطار و بانکها دمای رفاهی ۱۸ تا ۲۰ درجه رعایت نشده که لازم است در این هفته بسیار سخت همه همکاری لازم را در رعایت این موارد داشته باشند.
به گفته این مقام مسئول، به منظور گذر موفق از هفته بسیار سرد پیش رو تدابیر ویژهای اندیشیده شده است به طوری که هر روز جلساتی در وزارت کشور یا دیسپاچینگ ملی با حضور همه ارکان تصمیمگیری در این حوزه از جمله شرکت ملی گاز ایران، پخش و پالایش و وزارت صمت برگزار میشود تا کمترین مشکل در تامین برق داشته باشیم.
سخنگوی صنعت برق در پایان با اشاره به این که ۶۰ درصد برنامه تعمیرات نیروگاهها برای اوج بار تابستان آینده انجام شده است، خاطرنشان کرد: طی سه تا چهار ماه باقیمانده تا اوج بار تابستان، میزان باقیمانده از تعمیرات طبق برنامه انجام خواهد شد تا از این نظر نیز مشکلی نداشته باشیم.